Om

About

logo

Sponser är sportprodukter i form av kolhydrater och elektrolyter som är påfyllnad för idrottsmän. Även om många kommer att täcka energibehovet vid att äta en varierad kost med energirika livsmedel i det dagliga behöver idrottare som tränar och tävlar mycket oftast extra energi från sportprodukter. Det handlar inte bara om den totala energin, men dessutom ska sportnäring och energidrycker vara lättsmält. Sponser Sport Food försöker vara innovativa och uppdaterade på den senaste forskningen, vilket återspeglar sig i urval och kvalitet.

SPONSER ENERGY kan erbjuda en serie produkter för att täcka energibehovet, rehydrering och bidra till bättre muskulär restitution under och efter fysisk ansträngning. Utöver sportdrycker som är lättsmälta, enkla snacks som energibars och geler, kan vi även erbjuda specialprodukter för optimal restitution, vitaminer, mineraler och elektrolyter i produkterna, rödbetsjuice och koffeinextrakt, liksom produkter för optimal kolhydrats- och natriumladdning.

Läs mer om Sponser här! (OBS! Norska)

 

Nyheter

  • Hur tränar Team LeasePlan Go under sommarhalvåret och vad är filosofin?

    Det finns ett klassiskt ordspråk inom längdskidåkningen som lyder “Skidåkaren föds på sommaren”. Och vad menas med det, kan man undra? Ja, det är på sommaren och hösten som den mesta och största delen av träningstimmarna läggs ner. Det man får med sig i ”träningsryggsäcken” fram till tävlingssäsongen startar lever man rätt så länge på in i vintern.

  • Att fysiskt träna upp sig mot ett mål

    Varje elitidrottares värld av träning är ytterst komplex. Det är många delkapaciteter (styrka, snabbhet, uthållighet, mental kapacitet etc.) som skall tränas och utvecklas för att man skall kunna nå sina resultatmål. Att jaga ”fame and fortune” och medaljer utan att ha en plan på vad man måste utveckla är att famla i mörkret.